вівторок, 13 липня 2010 р.

Натяжні стелі

Щойно написав великий пост про натяжні стелі, а він чомусь не додався і взагалі зник, собака. Всю свою печаль я заїв смачною печенюшкою і почав писати все заново.
Отже в мене ремонт, який майже завершився не вистачило грошей лише на стелю, вона в мене крива: перепад 16 см, таке, мені здається, рідко трапляється навіть в новобудовах (вони у нас славляться рівними стелями, стінами).
Почали думати як вирішувати проблему прорахували варіант натяжні стелі та підвісні стелі. Різниця склала 300 грн , не пам'ятаю навіть в яку сторону, здаєтьтся натяжні стелі дорожчі. Але врахувавши час, який треба затратити на монтаж підвісної стелі, ми вирішили, що натяжні стелі нам більш вигідні. Ми навіть вже меблі вирішили завозити, адже для влаштуванння натяжних стель пересувати меблі не потрібно.
В Луцьку є вдосталь фірмта майстрів, які швидко та якісно натянуть стелю.

Декор-центр

Україна, м. Луцьк
вул. Ковельська, 8а

тел./факс: (0332) 72-55-35
моб.: 067 361 84 48

e-mail: decormax@ua.fm
 

1 коментар:

  1. Наша компанія розпочала свою діяльність з 2003р. і з цього часу є одним з найбільш відомих і динамічно розвиваючихся фірм по продажі і установці стельових систем – натяжних, алюмінієвих, гіпсокартонних, реєчних і армстронг.
    За період розвитку фірма завоювала хорошу репутацію на Західноукраїнському ринку завдяки високій якості і малим термінам виконання замовлень. Нашим головним принципом є надійність, порядність, обов’язковість, професійність працівників, що дозволяє підтримувати хороші відносини з партнерами і з замовниками.
    Дизайнерів, архітекторів, прорабів, запрошуємо до співпраці.
    Професіоналізм, якість швидкість виконаних робіт гарантуємом. Львів, в. Дорошенка, 44
    т. 243-11-31,
    т./ф. 245-61-80
    сайт – www.lamansh.lviv.ua,
    e-mail – info@lamansh.lviv.ua
    менеджер по натяжних стелях Степанчук Андрій – т. 050 4303394
    менеджер по алюмінієвих стелях Рінг Ігор – т. 095 2600396

    ВідповістиВидалити