понеділок, 9 серпня 2010 р.

Натяжні стелі від компанії Декор Центр

Натяжні стелі

Компанія Декор Центр  на українському ринку більше 8-ти років і є лідером у сегменті елітних і ексклюзивних матеріалів декору (декоративні штукатурки, фарби, вироби з поуліретану, фрески, натяжні стеі). Французькі натяжні стелі від Декор Центр - це елітні матеріали, бездоганність виконання, поєднання інноваційного і класичного дизайну, комфорт і безпека. Натяжна стеля - це продукт, що володіє унікальними технічними властивостями, елітний елемент інтер'єру і показник престижу. Він стане родзинкою Вашого іміджу і подарує унікальність оформленню офісу. Компанія Demi-Lune представляє найширший ассортімент. Натяжние стелі стануть прекрасним доповненням до вашого інтер'єру у ванній, спальні, дитячій, на кухні. Натяжна стеля для дитячої кімнати, завдяки якісній фотодруку, може бути прикрашений яскравими пейзажами з пупулярних дитячих мультфільмів.
Французькі натяжні стелі

Натяжна стеля 
- Імідж і унікальність офісів, квартир, басейнів
- Елітний елемент інтер'єру і показник престижу
- Продукт, що володіє унікальними технічними властивостями

Особливості натяжних стель

З кожним роком натяжні стелі займають все більшу частку на ринку стель. Матові стелі замінюють гіпсокартон, тому що вони знаходяться в одному ціновому діапазоні, а за характеристиками набагато практичніше та надійніше. Стелі не втрачають колір, не тріскаються, не провисають і абсолютно не бояться вологи.

При затопленні, 1 м2 стелі, витримує до 100 л води. Якщо людина хоче створити неповторний і незвичайний інтер'єр свого житла, він вибирає глянцеві стелі, які за рахунок відбиття надають інтер'єру ексклюзивний вигляд і візуально збільшують об'єм приміщення.

Виробництво натяжних стель


Виробничі можливості компанії Декор Центр дозволяють виготовляти натяжні стелі будь-якої складності і конфігурації.

Новинки - багаторівневі стелі, стелі з замша.

Система декоративного освітлення

В даний час широко використовується система «зоряне небо» - це безліч мерехтливих, що переливаються, різноколірних «зірок» на стелі. Для оригінальності і ексклюзиву приміщення, компанія "Декор Центр" пропонує світлові рішення - «зоряне небо» з кришталю Swarovski.
читати далі

Плівковий тепла підлога

Компанія Декор Центр представляє новинку - плівкові теплі підлоги. Тепла підлога успішно замінює опалювальні системи і дозволяє вашим ногам відчувати постійний комфорт. Теплі підлоги можна встановити в спальню, на кухню, у ванну кімнату. Теплі підлоги набагато дешевше опалювальних систем, крім цього їх відрізняє виняткова довговічність.

Декор-центр

Україна, м. Луцьк
вул. Ковельська, 8а

тел./факс: (0332) 72-55-35
моб.: 067 361 84 48

e-mail: decormax@ua.fm

Немає коментарів:

Дописати коментар